Näin sovellus toimii!

Varaa pöytä, tee tilaukset ja maksa sovelluksessa. Helppoa ja kätevää – ja kerryttää bonusta!

1. LATAA SOVELLUS JA VARAA PÖYTÄ

Aloita lataamalla Pincho Nation -sovellus iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Play -kaupasta.

Valitse seuraavaksi ravintola ja tee pöytävaraus. Saat varausvahvistuksen tekstiviestitse. Jos sinulla on erityistoiveita, haluat muuttaa varaustasi ja tai perua varauksen, vastaa vain tekstiviestiin ja kerro asiasi. Jos haluat tehdä varauksen isolle seurueelle, voit lähettää kyselyn ravintolalle sovelluksen kautta.

2. TUTUSTU RUOKALISTAAN

Kun olet valinnut ravintolan, sen koko ruokalista on luettavissa sovelluksessa. Muista valita oikea ravintola, sillä ravintoloilla on omat ruokalistat. Kaikki herkulliset pikkuannokset ja maukkaat juomat on esitelty kuvin. Saatavilla ovat myös tiedot allergeeneista. Voit siis tutustua ruokalistaan jo ennen Pincho Nation -ravintolaan tuloa.

Ravintolaan saavuttuasi tilaat ruoat ja juomat napauttamalla ruokalistalla kunkin ruoan tai juoman kohdalla olevaa plusmerkkiä. Hyvä ruokamäärä on noin viisi tai kuusi pikkuannosta.

3. TILAAMINEN

Kun olet päättänyt, mitä syöt ja juot, on aika tehdä tilaus. Napauta Tilaa, syötä tarjoilijalta saamasi pöytäkoodi ja lähetä tilaus.

4. HAE TILAUKSESI

Kun tilauksesi on valmis, saat siitä ilmoituksen puhelimeesi ja voit käydä hakemassa annoksesi ja juomasi. Ruoka-annokset haetaan keittiön luukulta ja juomat baarista. Jos olet tilannut alkoholijuomia, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi juomia noutaessasi.

5. MAKSA SOVELLUKSESSA TAI TARJOILIJALLE

Kun olet kylläinen ja valmis maksamaan laskusi, voit tehdä sen suoraan sovelluksessa. Jos maksat sovelluksessa, ostosi kerryttää bonuspisteitä, joilla voit saada ilmaistapaksia seuraavalla käynnillä. Voit myös maksaa kortilla tarjoilijalle, mutta tällöin bonuspisteitä ei kerry. Pyydä tarjoilijalta lasku, niin hän tuo maksupäätteen pöytään.

KERÄÄ Pincho Nation -BONUSTA!

Kun maksat laskusi sovelluksessa, sinulle kertyy bonuspisteitä (1 euro = 10 pistettä). Bonuspisteillä voit saada ilmaistapaksia seuraavalla käynnillä.

Varaa pöytä, tee tilaukset ja maksa sovelluksessa